Vriend van Caritas

Christelijke naastenliefde is de betekenis van het Latijnse woord Caritas en dat is wat tot uiting komt in onze onderlinge band, maar vooral door de enthousiaste wijze waarop we door middel van muziek de Bijbelse boodschap van Gods liefde proberen uit te dragen. Om dit te kunnen blijven doen kunnen we financiële steun goed gebruiken. Door u aan te melden als ‘Vriend van Caritas’ kunnen wij de boodschap van Gods liefde op muzikale wijze blijven uitdragen.
Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen, neem dan contact op met vriendenkringcaritas@gmail.com

U heeft de mogelijkheid uit 2 pakketten:

Vriend 1

Voor een jaarlijkse bijdrage van €20,- ontvangt u:

• een uitnodiging voor een speciale slotavond voor de vrienden en sponsoren

Vriend 2

Voor een jaarlijkse bijdrage van €35,- ontvangt u:

• een uitnodiging voor een speciale slotavond voor de vrienden en sponsoren

• 2e kaart in voorverkoop voor een concert voor 50 procent korting

• een gereserveerde plaats tijdens een concert (voor 2 personen)

• koffie of thee in de pauze of na afloop van een concert (voor 2 personen)